Μπατσί – Άνδρος | Τοποθεσία

Το Μπατσί στην Άνδρο αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους καλοκαιρινούς προορισμούς με χιλιάδες επισκέπτες κάθε χρόνο. Η Άνδρος άλλωστε αποτελεί έναν φημισμένο τουριστικό προορισμό παγκοσμίως. Χάρη στην πανέμορφη Κυκλαδίτικη ομορφιά της, η Άνδρος θα σας χαρίσει μια μαγευτική εμπειρία για τις διακοπές σας.

Μπατσί στην Άνδρο

Γιατί να επισκεφτείτε την Άνδρο;

Η Άνδρος αποτελεί ένα από τα ομορφότερα ελληνικά νησιά με ένα φυσικό τοπίο που συνδυάζει άριστα τα ψηλά βουνά με τις καταπράσινες εκτάσεις και την μεγάλη ακτογραμμή. Οι εξορμήσεις σας στο νησί σίγουρα θα σας προσφέρουν μια εμπειρία που δεν έχετε ξαναζήσει. Και φυσικά δεν θα πρέπει να παραλείψουμε τις  πανέμορφες παραλίες με άμμο που θα σας προσφέρουν σε εσάς, την παρέα και την οικογένειά σας ότι θα μπορούσατε να ζητήσετε από τις διακοπές σας.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να απολαύσετε τα μπάνια σας στα καταγάλανα νερά, να χαλαρώσετε στην παραλία ή να επισκεφτείτε τα αξιοθέατα και τα καταστήματα του νησιού. Άλλωστε, το νησί της Άνδρου αποτελεί μια μικρογραφία της χώρας μας τόσο από θέμα φυσικής ομορφιάς όσο και διασκέδασης.

Γιατί να μείνετε στο Μπατσί – Άνδρος

Μπατσί στην Άνδρο

Εάν έχετε ξανά επισκεφτεί την Άνδρο ή έχετε μελετήσει λίγο για αυτή, θα έχετε ακούσει για το μαγευτικό παραδοσιακό χωριό Μπατσί. Το Μπατσί, βρίσκεται σε απόσταση περίπου 27 χλμ. από την χώρα και αποτελεί ένα από τα ομορφότερα παραθαλάσσια χωριά του νησιού.

Ένα μέρος όπου η παράδοση συναντά την διασκέδαση και υπόσχεται να σας χαρίσει μια αξέχαστη εμπειρία διακοπών. Στο συγκεκριμένο λοιπόν χωριό βρίσκονται και τα Likio Studios και μάλιστα δίπλα στο πολυσύχναστο κέντρο του χωριού όπου οι περισσότερες καφετέριες, τα εστιατόρια και τα καταστήματα είναι συγκεντρωμένα. 

Λίγα μέτρα πιο κάτω, μπορείτε να επισκεφτείτε την πανέμορφη και ομώνυμη παραλία Μπατσί, η οποία διαθέτει μια εξαιρετική αμμουδιά, κρυστάλλινα νερά και αποτελεί την καλύτερη επιλογή είτε με παρέα είτε με την οικογένειά σας. 

Εάν λοιπόν σκοπεύετε να επισκεφτείτε την Άνδρο και να περάσετε μερικές αξέχαστες μέρες, τότε σίγουρα το Μπατσί είναι και το μέρος που θα πρέπει να διαμείνετε. 

Δημοφιλείς παραλίες και προορισμοί

Φυσικά η παραλία Μπατσί δεν είναι η μόνη στην οποία μπορείτε να απολαύσετε τα μπάνια σας. Από την απέναντι μεριά του χωριού, μπορείτε να επισκεφτείτε την παραλία Κολώνα, η οποία πέρα από το μπάνιο σας θα σας χαρίσει και μοναδικές στιγμές χαλάρωσης με θέα το χωριό Μπατσί.

Εάν προτιμάτε μια παραλία για τις οικογενειακές σας διακοπές, τότε σίγουρα δεν θα πρέπει να παραλείψετε μια επίσκεψη στην παραλία Αγία Μαρίνα. Εάν πάλι θέλετε να χαλαρώσετε κάπου πιο απόμερα, μπορείτε να βρείτε και παραλίες μακριά από τον κόσμο όπως το Στιβάρι.

Το Μπατσί στην Άνδρο

Για το τέλος αφήσαμε τα αξιοθέατα που μπορείτε να βρείτε κοντά στο Μπατσί της Άνδρου, με σημαντικότερα από αυτά τον Αρχαιολογικό Χώρο Υψηλής Άνδρου, το Αρχαιολογικό Μουσείο Παλαιόπολης και φυσικά την Μονή Ζωοδόχου Πηγής. Όλοι τα ανωτέρω αξιοθέατα προσελκύουν αρκετό κόσμο καθημερινά και μάλιστα βρίσκονται σε αρκετά κοντινή απόσταση από το Μπατσί.

Εάν πάλι είστε λάτρης της φύσης και γενικά των όμορφων τοπίων, τότε δεν έχετε παρά να μας ζητήσετε πληροφορίες για τα δημοφιλέστερα μονοπάτια κοντά στο χωριό. Υπέροχες διαδρομές με μαγευτικές εναλλαγές που ενδείκνυνται για πεζοπορία.